Eladó új építésű 104 m²-es tégla lakás, Miskolc-Tapolca

Azonosító: W45654 - utoljára módosítva: 2018.01.17

Érdeklődni

Gamma Ingatlan Kft.
Miskolc, Bajcsy-Zs u. 5. 1/2.
Rácz Rita
20/975-5387
gammaingatlan6@gmail.com
Biztonsági kód: 2 + 1 =
Üzenet küldése
ingatlan típusa:új építésű tégla lakás
helység:Miskolc-Tapolca
alapterület:104 m²
ár:42 000 000 Ft  
szoba:4 (nappalival)  
állapota:új építésű  
emelet:3. emelet  
egyedi fűtés; parkoló; lift;

Leírás


Miskolc,Tapolca városrészén, eladó egy teljesen elszeparált, 4 lakásos társasházban,egy 3. emeleti 104 m2-es kertkapcsolatos luxus lakás!

Helyiség lista:
- 3db szoba,
- Nappali,
- Konyha,
- Étkező,
- Közlekedő,
- Fürdőszoba,
- Zuhanyzó
- WC.,
- Erkély,
- Teremgarázs hely.

Műszaki leírás:
A lakásbejárati ajtó biztonsági, VOSTER (a BAMAajtó-tól) beltéri ajtó, hang- és hőszigeteléssel ellátott. A lakás víz, gáz, áram fogyasztását egyedi mérőkkel mérik. A fűtést és a meleg vízellátást kondenzációs BOSCH fali gázkazán biztosítja radiátor hőleadókkal, melyet padlófűtés egészít ki. A meleg víz cirkuláltatott, így azonnal elérhető. A lakás biztonságáért a legmodernebb riasztórendszer felel.

Az épület tartófalai hőszigetelt téglából, a födémek betonból készültek. A homlokzatokra 15 cm vastagságban grafitos polisztirol hőszigetelés kerül. A lakások homlokzati nyílászárói 3 rétegű üvegezéssel készültek, melyekre redőny előkészítés megépítésre kerül.

A lakás alatt közös használatú 1 szintes teremgarázs található, amely 6 db gépkocsi kényelmes tárolását biztosítja. A teremgarázs a bejárat felől közelíthető meg, ahová elektromos kapun keresztül juthatnak be. Az épülethez kültéri, zárt parkolók is tartoznak. A lakáshoz nagy terasz tartozik. A garázsszinten minden lakáshoz külön, zárható tároló tartozik (méretük: 7 nm). Az ingatlan ára a teremgarázs árát nem tartalmazza, külön lehet megvásárolni.


Közlekedés:
A Belváros autóval 20 percre található, tömegközlekedéssel a 20-as és 2-es busszal érhető el, melyek megállója a pár méterre van az épülettől.Gamma Ingatlan Kft.
3527 Miskolc, Bajcsy-Zs u. 5. 1/2.
Tel: 46/798-365
E-mail: gammaingatlan@gmail.com